Kristian Sortland Cobotnor

Cobotnor med nytt kontor i Stavanger

Med økt etterspørsel etter våre kostnadseffektive, fleksible, sikre og brukervennlige samarbeidende roboter fra Universal Robots har vi nå etablert et eget kontor i Stavanger. Kristian Sortland begynte i jobben 1.august og har ansvar for region vest.

 

Kristian kommer fra stillingen som salgssjef i Offshore Rental & Support AS hvor han har vært i seks år. Han har i tillegg lang erfaring som selger og key account manager fra Würth, Pon Equipment, Mento og Aggreko.

 

Kristian skal jobbe i region vest og vil ha ansvar for å markedsføre og selge våre samarbeidende roboter i dette markedet. Kristian er en aktiv og engasjert mann som liker at det skjer noe, han er serviceinstilt og liker utfordringer. Hans mål er å bidra til økt aktivitet og at så mange som mulig får innsikt i hvordan våre roboter kan øke produktivitet og aktivitet i produksjonsmiljøer i alle størrelser. Med stor interesse for innovative og fremtidsrettede løsninger samt en genuin interesse for å møte nye mennesker tror vi at Kristian er rett mann på rett sted. Ta gjerne kontakt med Kristian dersom du vil vite mer om våre roboter.

 

UR robotene kan automatisere det meste. Palletering, pakking, montering, skruing, sliping, sveising, polering, liming og pick & place.  Bare si hva du vil ha automatisert og vi finner ganske sikkert en løsning.

 

Les mer om våre roboter her www.cobotnor.no

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *