Robotene fra Universal Robots kan hjelpe deg med omtrent hva som helst

UR-robotene våre kan automatisere prosesser av alle typer i bedriften din. Det finnes knapt en rutineoppgave som ikke disse cobotene kan utføre: De monterer, lakkerer, skrur i skruer og muttere, foretar merking, emballering, polering, sprøytestøping og sveising – for å nevne noe. Kort sagt hjelper robotene fra Universal Robots deg til å øke produktiviteten, og til å gjøre bedriften din enda mer konkurransedyktig.

touch-finger_w

Betjening av maskiner

Betjening av maskiner

UR-roboter frigjør maskinoperatørene dine fra fysisk krevende og monotont arbeid, og eliminerer risikoen for skader. Så mens våre roboter betjener maskiner som CNC-maskiner, sprøytestøpings-maskiner og kantpresser, kan dine ansatte jobbe med mer interessante og verdifulle oppgaver.

synchronize-arrows_w

Etterbehandling

Etterbehandling

Ulike typer polering- og sandbehandlingsoppgaver krever nøyaktig og skånsom behandling. Robotene fra Universal Robots er spesialister på dette. De sørger alltid for jevn og fin pussing og polering – også på buede og ujevne underlag.

certified-ribbon-2_w

Kvalitetskontroll

Kvalitetskontroll

Presisjon og nøyaktighet er en forutsetning for at kontrollen skal våre vellykket. Robotene fra Universal Robots følger uten avik de programmerte prosessene og arbeidsflyten, og sikrer deg dermed optimale betingelser for dine analyser og undersøkelser.

3d-pen-box_w

Materialfjerning

Materialfjerning

UR-roboter tilfører fleksibilitet, effektivitet og skaper grunnlag for sliping, fresing, ruting, boring og andre oppgaver knyttet til materialfjerning. Robotene har innebygget kraft- og momentsensor for presis og nøyaktig plassering av verktøyet. Dette fører til redusert avfall og skrap.

material-handling_w

Materialhåndtering

Materialhåndtering

Med våre UR-roboter kan du enkelt strømlinjeforme og effektivisere materialhåndteringen, du kan automatisere pakking og palletering, merking og sammenstilling. Dermed slipper medarbeiderne dine mange tunge løft og monotont arbeid.

tools-wench_w

Montering

Montering

UR-robotene våre er i stand til å gjennomføre en rekke monteringsprosesser. Dermed hindrer du at slikt repetitivt arbeidet forårsaker skader på medarbeiderne dine. Og med riktig verktøy kan robotene montere materialer både av plast, tre og metall.

Welding_w

Sveising

Sveising

UR-roboter sørger for effektivitet og fleksibilitet til sveiseprosessene dine. Dette forbedrer også sikkerheten på arbeidsplassen. Du kan for eksempel la roboten operere i redusert modus hvis noen er i nærheten, og gjennomoppta full hastighet så snart kysten er klar.

design-tool-glue-1_w

Tapping

Tapping

UR-robotene sørger for effektivitet og fleksibilitet når noe skal limes, forsegles, males eller noe annet som innebærer tapping. Og så snart roboten er ferdig med den jobben, er den klar for nye oppgaver andre steder. For våre roboter veier lite, og er derfor enkle å flytte.

module-hands-puzzle_w

Annet

Annet

UR-robotene er meget enkle å programmere, og som skapt til å produsere små volumer. Gi dem repetitiv materialhåndtering eller plukk-og-plasser oppgaver, så øker garantert produktiviteten og fleksibiliteten i bedriften din. 

Du kan komme i gang allerede i dag

Som du nå har sett, er coboter, det vil si samarbeidende roboter fra Universal Robots, både kostnadseffektive, sikre og fleksible. De gjør automatisering av arbeidsprosessene enklere, både i store-, små- og mellomstore bedrifter. Kontakt oss i dag, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan UR-roboter fra Universal Robots vil bidra til å effektivisere produksjonen i nettopp din bedrift.

Roboter fra Universal Robots skaper merverdier for bedriften din

Hver eneste dag forbedrer robotene fra Universal Robots effektiviteten og skaper store verdier i utallige bransjer, også i din bransje. Våre samarbeidende roboter, såkalte Coboter, er svært fleksible og dermed perfekte til robotisert automatisering. Her er noen av bransjene i Norge og utlandet som blir automatisert av våre samarbeidende roboter.

Matproduksjon og landbruk

Matproduksjon og landbruk

I produksjon, behandling og distribusjon av matvarer og næringsmidler kan UR-robotene utføre mange viktige funksjoner. Robotene våre er enkle å holde rene, og kan derfor trygt plasseres i lokaler med mye rusk og rask.

Møbler
og utstyr

Møbler
og utstyr

UR-robotene kan overta oppgavene som er fysisk belastende for medarbeiderne dine. Robotene våre bidrar både til økt produktivitet og til at produktene dine blir mer ensartet og får forbedret passform og finish.

Elektronikk
og teknologi

Elektronikk og teknologi

Dette er en bransje som raskt må tilpasse seg endringer og nye betingelser. Da er UR-roboter til uvurderlig hjelp i alle stadier, fra design til ferdig produkt. F.eks. monterer UR-robotene moduler på kretskort med 0,1 mm nøyaktighet.

Metallarbeid og maskinering

Metallarbeid og maskinering

Roboter fra Universal Robots utfører komplekse arbeidsoppgaver i nærheten av farlig maskineri, og reduserer dermed risikoen for at medarbeiderne dine kommer til skade. Og de gjør oppgavene sine med en nøyaktighet på 0,1 mm.

Bilindustri og leverandører

Bilindustri og leverandører

UR-robotene sørger for fleksibilitet og økt sikkerhet i produksjonslinjene. De veier lite, er plassbesparende, kan enkelt tilpasses din eksisterende produksjonslayout, og sørger for at produksjonstiden blir redusert.

Plast og polymerer

Plast og
polymerer

Produksjon av plast og polymer krever høy fleksibilitet, og mange av arbeidsoppgavene her kan du automatisere med UR-roboter. De kan for eksempel stå for inn- og utlasting av kretskort, og for plukk og plasser prosjekter.

Farmasøytisk og kjemisk industri

Farmasøytikk og kjemisk industri

UR-robotene våre kan hjelpe deg med pakking av medisinske enheter og implantater. Du kan også bruke dem til blanding, telling, dispensering og inspeksjon i forbindelse med produksjon som er av kritisk verdi for driften.

Vitenskap og forskning

Vitenskap og forskning

UR-roboter automatiserer farlig og kjedelig arbeid som i dag blir manuelt utført. Våre roboter utfører slike oppgaver med en nøyaktighet på 0,1 mm, hver eneste gang, og minimerer sjansene for personskader blant dine ansatte.

Fant du ikke bransjen din her?

Alle bransjer har sine unike utfordringer, men likevel finnes det neppe noen en bransje som ikke vil ha stor nytte av våre UR-roboter. Dagens produksjonsmiljøer endrer seg raskt, og da er automasjon en viktig nøkkel til suksess. Så selv om du ikke fant akkurat din bransje i listen ovenfor, vet vi at en robot fra oss vil sørge for virksomheten din jobber smartere, raskere, sikrere og mer effektivt.

Det er fordi Universal Robots sine samarbeidende roboter, såkalte coboter, kan programmeres og justeres til å overta repetitive arbeidsoppgaver i hvilket som helst arbeidsmiljø, og utføre disse med høy presisjon. Eller, som vi liker å si det: «Med våre roboter kan du automatisere omtrent hva som helst». Vi har i Cobotnor lang erfaring med å tilpasse robotløsninger til bedrifter her i Norge. Løsninger, som uansett størrelsen på virksomheten din, vil gjør produksjonen din enda mer effektiv og lønnsom.

Kontakt oss i Cobotnor så forteller vi deg mer om hvordan våre roboter kan bidra til å forbedre lønnsomheten i bedriften din.

logo_hvit

Kontaktinformasjon

Johan Follestads vei 21, 3474 Åros
+ 47 469 23 255
post@cobotnor.no