UR og UR e-serien fra Universal Robots

Samarbeidene roboter fra Universal Robots

Våre tre ulike samarbeidende roboter integreres enkelt i eksisterende produksjonsmiljøer. Med sine seks leddknutepunkter og store fleksibilitetsområder er disse samarbeidende robotarmene designet for å imitere bevegelsesområdet til en menneskelig arm. Velg størrelsen på den samarbeidende robotarmen som best dekker behovene dine, nedenfor.

INTRODUKSJON AV e-Series

e-serien er bygget med tanke på fremtiden og er designet for å vokse i kapasitet sammen med bedriften din. Den skal være et springbrett til forbedret produktkvalitet og produktivitet, slik at du alltid vil kunne ligge et hakk foran konkurrentene. e-serien er utstyrt med intuitiv programmering, er allsidig i bruk og innehar nesten endeløse tilleggsmuligheter. Den kan utfylle produksjonen uavhengig av industri, selskapstørrelse eller produktnatur.

e-serien gjør samarbeidende automasjon tilgjengelig for deg.

UR3 fra Universal Robots

UR3

Våre ikoniske samarbeidende roboter ble bygd med tanke på allsidighet og tilpasningsdyktighet. UR3 er lett, enkel å programmere og svært tilpasningsdyktig. Den er designet for sømløs integrering i alle slags produksjonsfasiliteter uavhengig av industri, selskapsstørrelse eller produktnatur.

Les mer

UR3e fra Universal Robots

UR3e NY

UR3e, det siste produktet i vårt utvalg av samarbeidende roboter, gjør at samarbeidende innovasjoner er innen rekkevidde for de som er klare for fremtiden – en Human Centrix UX og et økosystem for et hvert bruk. Gjør ambisjoner om til resultater ved å endre måten ting lages på med den mest fleksible automasjonsplattformen.

Les mer

UR5 fra Universal Robots

UR5

Våre ikoniske samarbeidende roboter ble bygd med tanke på allsidighet og tilpasningsdyktighet. UR5 er lett, enkel å programmere og svært tilpasningsdyktig. Den er designet for sømløs integrering i alle slags produksjonsfasiliteter uavhengig av industri, selskapsstørrelse eller produktnatur.

Les mer

UR5e fra Universal Robots

UR5e NY

UR5e, det siste produktet i vårt utvalg av samarbeidende roboter, gjør at samarbeidende innovasjoner er innen rekkevidde for de som er klare for fremtiden – en Human Centrix UX og et økosystem for et hvert bruk. Gjør ambisjoner om til resultater ved å endre måten ting lages på med den mest fleksible automasjonsplattformen.

Les mer

UR10 fra Universal Robots

UR10

Våre ikoniske samarbeidende roboter ble bygd med tanke på allsidighet og tilpasningsdyktighet. UR10 er lett, enkel å programmere og svært tilpasningsdyktig. Den er designet for sømløs integrering i alle slags produksjonsfasiliteter uavhengig av industri, selskapsstørrelse eller produktnatur.

Les mer

UR10e fra Universal Robots

UR10e NY

UR10e, det siste produktet i vårt utvalg av samarbeidende roboter, gjør at samarbeidende innovasjoner er innen rekkevidde for de som er klare for fremtiden – en Human Centrix UX og et økosystem for et hvert bruk. Gjør ambisjoner om til resultater ved å endre måten ting lages på med den mest fleksible automasjonsplattformen.

Les mer

© Kopirett - Cobotnor 2017