UR3e

Den lille, fleksible roboten fra Universal Robots

UR3e er en kompakt robot som bare veier 11 kg. Likevel har denne roboten fra Universal Robots en arm som tåler nyttelast på 3 kg, så den passer helt perfekt til å utføre lettere monteringsoppgaver og automatiserte arbeidsbenkscenarioer. Alle leddene på UR3e kan roteres 360 grader, bortsett fra endeleddet som har ubegrenset rotasjon. Disse unike egenskapene gjør den samarbeidende roboten (en såkalt 'cobot') er svært fleksibel og perfekt til robotisert automatisering. Og den arbeider helt trygt side om side med dine medarbeidere, uten at den må gjerdes inn.

UR3e-Mount-Cealing-2

Noen fakta om UR3e

Radius
mm
Løftevne
kg
Fotavtrykk
mm
Vekt
kg
UR3e

UR3e cobot tar seg av flere prosesser i produksjonen din

Med sin kompakte form, kan en UR3e cobot fra Universal Robots enkelt plasseres inn i trange arbeidsområder. Robotens fot er liten, så den egner seg til å stå på benkeplater eller bygges direkte inn i en maskin. UR-robotene våre trenger heller ingen form for sikkerhetsavskjerming, de jobber helt trygt, side om side med medarbeiderne dine.

En UR3e cobot bistår deg gjerne med montering, polering, liming og skruing som krever ensartet produktkvalitet; kort sagt til omtrent all RPA. UR3e kan også bidra til å optimalisere produksjonsprosessen din. For denne roboten kan du bruke til plukking, montering og plassering av deler i optimaliserte produksjonsprosesser. Og siden denne roboten fra Universal Robots er så kompakt og enkel å programmere, kan du lett flytte den fra én oppgave til en annen. Dermed kan samme robot ta seg av flere prosesser i produksjonen din. Som fører til lavere eierskapskostnader og gjør inntjeningstiden meget kort.

Bruksområdene for UR3e-roboten omfatter produksjonsbransjer, fra medisinske enheter til kretskort og elektroniske komponenter. Undersøkelser blant kundene våre viser at UR-robotene i gjennomsnitt betaler seg i løpet av 10,5 måneder.

 

Vi står gjerne til tjeneste hvis du vil vite mer om UR3e roboten. Fint om du da kontakter oss her

logo_hvit

Kontaktinformasjon

Johan Follestads vei 21, 3474 Åros
+ 47 951 67 407/+ 47 464 73 980
post@cobotnor.no