UR3e

Den samarbeidende UR3e-roboten er en mindre, samarbeidende bordrobot, perfekt til lettere monteringsoppgaver og automatiserte arbeidsbenkscenarioer. Den kompakte bordroboten veier bare 11 kg, men har en nyttelast på 3 kg, 360-graders rotasjon på alle ledd, bortsett fra endeleddet, som kan roteres ubegrenset. Disse unike egenskapene gjør den samarbeidende UR3e-roboten til den mest fleksible og letteste samarbeidende bordroboten som kan arbeide side om side med menneskelige arbeidere.

UR3 fra Universal Robots

Bli kjent med UR3e roboten

UR3e har en kompakt form som gjør at den passer godt til trange arbeidsområder. Det lille fotavtrykket er flott for benkeplater eller bygget direkte i maskiner, noe som gjør den godt egnet for lett montering og skrutrekk.

Den samarbeidende UR3e-roboten er en optimal assistent ved montering, polering, liming og skruing som krever ensartet produktkvalitet. Den samarbeidende bordroboten kan også brukes i en separat arbeidsstasjon montert på bordet, til plukking, montering og plassering av deler i optimaliserte produksjonsprosesser. På grunn av den kompakte formen og enkle programmeringen er den enkel å flytte mellom oppgaver, og kan dermed dekke ulike produksjonsbehov på en fleksibel måte. Det gir lavere totale eierskapskostnader og ultrakort inntjeningsperiode.

Bruksområder for UR3e-roboten favner produksjonsbransjer fra medisinske enheter til kretskort og elektroniske komponenter.

ER DU INTERESSERT I Å HØRE MER OM UR3e roboten?

© Kopirett - Cobotnor 2017