Hvilken UR-robot trenger du?

Vår familie av roboter fra Universal Robots består av fire medlemmer, som tar nyttelaster på henholdsvis 3 kg, 5 kg, 10 kg og 16 kg. Med sine seks bøyelige og bevegelige ledd fungerer UR-robotene våre omtrent som en menneskearm. Disse samarbeidende robotene (en såkalt 'cobot') er utrolige fleksible, kan enkelt integreres, og gjør at de lett kan automatisere en rekke oppgaver i bedriften din. #BuiltToDoMore

universal-robots-vector-logo

Hvorfor skal du velge en cobot fra Universal Robots?

Fordi UR-robotene har revolusjonert robot-teknologien

Med en cobot fra Universal Robots oppnår du alle fordelene med avansert robotautomatisering, uten å bli påført store ekstrakostnader for programmering, oppstilling og avskjerming. Dette gjør at automatisering med roboter nå er blitt mer tilgjengelig for små- og mellomstore bedrifter, og kan brukes i små produksjoner og andre typer oppgaver som det før var for kostbart å automatisere på denne måten.

UR-robotene er fullpakket av fordeler som har revolusjonert robot-teknologien. Nedenfor finner du fem av dem vi anser som de aller viktigste …

72dpi_brynild10
UR_Hofmann_8

1. Programmeringen av en cobot er svært enkel

Selv om du aldri har programmert eller betjent en robot før, lærer du dette raskt ved hjelp av vår intuitive 3D-grafikk. Det er bare å flytte robotarmen til de ønskede rutepunktene eller å trykke på piltastene på den brukervennlige berøringsskjermen, så er UR-roboten klar for jobb.

2. UR-roboten er klar til bruk i løpet av et par timer

Tidligere tok oppstillingen av en robotarm ofte flere uker. En cobot fra Universal Robots kan taes i bruk etter kun et par timer. Ifølge kundene våre bruker de i gjennomsnitt en halv arbeidsdag for oppstillingen av roboten sin. Typisk for en uerfaren bruker, er at han bruker mindre enn én time på å pakke ut UR-roboten, montere den og programmere roboten til å gjøre den klar til sin første oppgave.

72dpi_brynild09
72dpi_brynild05

3. En cobot fra Universal Robots kan du ta med deg overalt

UR-roboten begrenses ikke av spesialdesignet robot-teknologi. Den veier ikke stort, tar liten plass, og du kan enkelt tilpasse den til andre oppgaver andre steder, uten å måtte gjøre store endringer. Siden roboten så raskt og enkelt kan flyttes for å utføre nye prosesser, kan nesten alle manuelle oppgaver automatiseres. Dette gjelder også ved produksjon av små partier eller ved raske omstillinger. Og UR-roboten husker programmene for oppgavene den har hatt tidligere.

4. En samarbeidende og menneskevennlig cobot

Med en robot fra Universal Robots kan du få automatisert uhygienisk, farlig og kjedelig arbeid i bedriften din. Dermed slipper medarbeiderne dine monotont og fysisk belastende arbeid, samtidig som uhell og skader blir minimert. 80 prosent av de tusenvis UR-robotene rundt omkring i verden blir betjent uten noen form for sikkerhetsavskjerming, der de jobber side om side med medarbeiderne. Sikkerhetssystemet i robotene våre er godkjent og sertifisert av det teknisk kontrollorganet TÜV i Tyskland.

72dpi_brynild01
72dpi_brynild02

5. Vår cobot gir raskest inntjening

Vi har allerede nevnt at du med cobotene fra Universal Robots oppnår alle fordeler med avansert robotautomatisering, uten at du blir påført store ekstrakostnader for programmering, oppstilling og avskjerming. Dette har gjort våre RPA roboter mer tilgjengelig for små- og mellomstore bedrifter, for å utføre små produksjoner og andre typer oppgaver som ellers ville vært for kostbare å automatisere.

Undersøkelser blant kundene våre viser at en cobot fra Universal Robots i gjennomsnitt betaler seg i løpet av 10,5 måneder. Korteste inntjeningsperiode vi har registrert er på kun 34 dager. Dette skjedde da Task Force Tips, som produserer brannslukningsutstyr, tok i bruk fire nye UR-roboter i fabrikken sin i USA. Robotene sørget straks for drastisk lavere nedetid, samtidig som de fristilte medarbeiderne kunne konsentrere seg om andre og mer lønnsomme arbeidsoppgaver. Dette resulterte i mer fleksibel produksjon, høyere produktkvalitet og dermed økt inntjening for bedriften.

logo_hvit

Kontaktinformasjon

Johan Follestads vei 21, 3474 Åros
+ 47 469 23 255
post@cobotnor.no