Verktøyskifter fra Smartshift

SMARTSHIFT universal verktøyskifter er et system som raskt og enkelt skifter verktøy på roboten. Det betyr at roboten kan gjøre flere ulike oppgaver i produksjonen. Den automatiske verktøyskifteren muliggjør bytte til nye oppgaver, vedlikehold og reparasjonsverktøy på få sekunder. Et samarbeidssystem for alle applikasjoner.

smartshift-automatic-pneumatic-electric-clutch-set-featured

Automatisk pneumatisk/elektrisk koblingssett

For applikasjoner der verktøyskifte er nødvendig for skiftende applikasjoner, er den automatiske verktøyskifteren et godt alternativ. Dette er hele settet med SMARTSHIFT løsning der både mekanisk, pneumatisk og eventuelt også elektrisk tilkobling kan passere gjennom koblingen.

For applikasjoner der verktøyskifte er nødvendig for å endre applikasjoner, er det automatiske verktøyskifter et godt alternativ. Denne koblingen muliggjør mekanisk, pneumatisk og eventuelt også elektrisk tilkobling. Den inkluderer verktøylommer med mulighet for å utveksle verktøy sømløst og jobbe med flere oppgaver uten å stoppe.

Smartshift

Elektrisk koblingssett

Pneumatisk og elektrisk kobling er et godt alternativ for verktøyskift alle bruksområder der du trenger elektrisk og pneumatisk tilkobling. For å oppnå det fulle autonome verktøyskiftesystemet kan du oppgradere ved å legge til verktøylommer. Den pneumatiske og elektriske clutchen består av en robot master elektrisk og to elektriske verktøyholdere.

Automatisk pneumatisk koblingssett

Den automatiske pneumatiske koblingen er det mest populære SMARTSHIFT-settet. Koblingen gir automatisk mekanisk og pneumatisk tilkobling. Med den automatiske pneumatiske koblingen er det enkelt å bytte verktøy autonomt, og du har muligheten til å oppgradere til elektrisk tilkobling. Å oppgradere for en elektrisk løsning, må du kjøpe SMARTSHIFT kabel elektrisk kontakt M8. Den automatiske pneumatiske koblingen består av en robotmaster, to verktøyholdere og to verktøylommer.

Manuelt pneumatisk koblingssett

Den pneumatiske koblingen er en god introduksjon til SMARTSHIFT-produktene, da den tillater alle mulige tilkoblinger. Den manuelle pneumatiske koblingen er klar for enkel montering og verktøyskift i alt applikasjoner, der du trenger pneumatisk tilkobling. Denne løsningen gir mulighet for elektrisk tilkobling og for fremtidig oppgradering til en automatisk løsning der verktøylomme er mulig. Den pneumatiske koblingen består av en robotmaster og to verktøyholdere.

Smartshift

Lett manuelt koblingssett

Den lette manuelle clutchen kan ikke oppgraderes til pneumatisk eller elektrisk tilkobling. Det er ingen oppgradering til en automatisk verktøybytter senere. Det er fortsatt mulig å ha elektriske eller pneumatiske verktøy montert, men verktøy må kobles forbi clutchen. Lett manuell clutch består av en robot master light og to tool holder light.

robot-base

Robotbasesett

For flere arbeidsstasjoner og en robot, robotbasesettet er en kostnadseffektiv løsning. Du kan flytte roboten til andre arbeidsstasjoner uten å programmere om. For eksempel kan roboten utføre en sveiseoppgave de første timene, og de neste timene står på monteringslinjen. Med denne løsningen kan roboten utføre flere oppgaver i forskjellige arbeidsstasjoner over hele produksjonen.

logo_hvit

Kontaktinformasjon

Johan Follestads vei 21, 3474 Åros
+ 47 469 23 255
post@cobotnor.no